BESTIL INDEN KL. 16 OG MODTAG DIN ORDRE INDEN FOR 1-2 HVERDAGE

Søg

VI BESKYTTER DIT SYN OG DIT HELBRED

Lider du ofte af hovedpine og søvnbesvær? Så er du ikke alene! Ifølge sundhedsstyrelsen lider 46% af alle danskere af søvnbesvær. Det er efter vores mening foruroligende mange mennesker, der ikke sover godt om natten – og det vil vi gerne lave om på.

En dårlig nattesøvn påvirker både vores helbred, humør, spisevaner og koncentrationsevne. Og en forklaring på problemet kan være den stigende mængde af blåt lys, vi udsætter os selv og vores øjne for i en moderne hverdag. Blåt lys fra computerskærme, mobiltelefoner, tv og LED-lys nedsætter kroppens dannelse af signalstoffet melatonin, der dannes når vi sover, og som regulerer vores døgnrytme.

BEDRE NATTESØVN

Ved at blokere blåt lys med anti blue light briller, kan du undgå, at dit melatoninniveau bliver hæmmet.

I dag bliver rigtig mange mennesker udsat for store mængder blåt lys, hvilket kan medføre et faldende melatoninniveau, som kan mærkes i form af dårlig nattesøvn, hormonel ubalance, vægtforøgelse, hovedpine og irriterede øjne.

Søvn er vigtig for vores velbefindende, og mere og mere forskning peger på, at en tilstrækkelig melatoninproduktion har betydning for vores sundhed og aldringsproces. Da vi i stigende grad udsættes for lyspåvirkninger, der kan nedsætte produktionen af melatonin, er det vigtigt at være bevidst om, hvad vi selv kan gøre, for at opretholde et tilstrækkeligt højt melatoninniveau hele livet. Ved at blokere blåt lys med anti blue light briller, kan du undgå, at dit melatoninniveau bliver hæmmet, og du sikrer dig en bedre nattesøvn og et bedre helbred.

Blåt lys er en af de største trusler mod en effektiv melatoninproduktion. Hvis du sidder foran en computerskærm hele dagen, er det derfor afgørende for dit helbred at blokere de blå lysbølger. Særligt om aftenen kan blå lyspåvirkning afholde dig fra at kunne falde i søvn, da hjernens elektriske aktivitet øges og nervesystemet ikke får mulighed for at slappe af.

Brillerne kan dermed med fordel bruges hele dagen, men det største udbytte får du om aftenen, hvis du arbejder ved en computerskærm, ser tv eller kigger på din mobiltelefon.

FORDELE

UNDGÅ HOVEDPINE

Ved at beskytte dine øjne mod blåt lys kan du undgå, at en lang arbejdsdag foran skærmen resulterer i hovedpine og irriterede øjne.

SOV BEDRE

Når du blokerer blåt lys, undgår du at hæmme hjernens udskillelse af melatonin, og du sikrer dig en bedre nattesøvn.

ØG KONCENTRATIONSEVNEN

Hvis du oplever, at din koncentration daler i løbet af dagen, kan et par anti blue light briller hjælpe med at opretholde din koncentrationsevne.



BESKYTTELSESEVNE

Alle ey'ey briller blokerer 40 % af de blå lysbølger i spektret 430-450 nm. og 100 % af lysbølgerne med en bølgelængde på 410 nm.

Alle vores 2-i-1 briller har desuden UV-beskyttelse på op til 400 nm.